S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme souborů cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
POŠTOVNÉ ZDARMA Při objednávce nad
2000 Kč
ODESÍLÁME DO 24H Zboží odesíláme nejpozději
následující pracovní den
VIDEO U PRODUKTŮ V detailu každého produktu
naleznete videoukázku
21 LET ZKUŠENOSTÍ Ručíme za kvalitu produktů
a rádi Vám dobře poradíme

Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Vaše osobní údaje (především jméno, příjmení, email, telefon a bydliště), které  poskytujete při vytváření objednávky, jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Veškeré Vaše údaje považujeme za vysoce důvěrné a použijeme je pouze pro vlastní potřebu při vytváření zákaznické databáze a pro potřeby doručení zboží ve smyslu tohoto zákona o ochraně osobních údajů.

Nejsou sbírány a shromažďovány, pokud je zákazníci sami dobrovolně neposkytli, např. registrací, v soutěži nebo anketě.

Poskytnutí všech informací je dobrovolné.

Vaše osobní údaje jsou uschovány tak, aby k nim neměla přístup žádná neoprávněná osoba.

Provozovatel internetového obchodu www.ohnostrojekralik.cz je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ).

Podle zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte kdykoliv právo písemně požádat provozovatele o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o Vás zpracovává.

 

MDdlOTFl